Variopool

Beweegbare vloeren en keerwanden. Dat is de specialiteit van Variopool uit Oudkarspel. Onze producten zijn het resultaat van meer dan 50 jaar vakmanschap. Een dynamisch bedrijf met een constante focus op innovatie. We onderscheiden ons door de hoge eisen die we stellen. Aan onszelf en aan onze producten. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid lopen als een rode draad door onze bedrijfsvoering. Onze klanten bevinden zich in Nederland maar ook ver daarbuiten.

Meer rendement en plezier halen uit uw wateroppervlak. Dat is waar Variopool voor staat. Beweegbare vloeren en keerwanden hebben voor ons geen geheimen. Wij zijn sterk in ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden. Wij zijn geen bedrijf dat gaat voor korte termijn successen. Wij gaan voor samenwerking, nu en in de toekomst. Dat betekent ook dat wij onze verantwoordelijkheid nemen als het gaat om service en onderhoud. Onze eigen service- en storingsdienst is altijd bereikbaar en inzetbaar. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Onze innovatieve producten zijn terug te vinden in vele bekende Nationale en Internationale zwemaccommodaties. Van recreatiebaden tot topsportaccommodaties. Ook richten wij ons op hydrotherapie en de particuliere markt. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner voor een groot aantal andere producten, van zwembadafdekkingen tot waterglijbanen.

Dankzij onze verzamelde kennis en betrokkenheid hebben we een unieke marktpositie verworven. Variopool is trots op de langdurige relaties en de tot de verbeelding sprekende referentielijst. Het betekent dat we op de goede weg zijn. Onze ambitie is om in beweging te blijven. En boven onszelf uit te stijgen in samenwerking met onze opdrachtgevers. We willen het beste uit onszelf halen. Net als topzwemmers. De lat elke keer een beetje hoger leggen. Dat is onze missie. Een tevreden klant is voor ons als een gouden medaille. Meer informatie over onze producten en projecten via www.variopool.nl.