Slangen + Koenis

Sport is wat wij doen!
Slangen+Koenis (S+K) heeft een team van ca. 25 architecten, engineers en projectmanagers die iedere dag bezig zijn om sportaccommodaties en zwembaden te ontwerpen en te realiseren in binnen- en buitenland. In de afgelopen 5 jaar zijn wij werkzaam geweest in o.a. Nederland, België, Duitsland, Litouwen, Letland, Polen, Finland en Noorwegen. De ontwerpen van S+K worden gekenmerkt door de optimale balans tussen esthetiek, functionaliteit, comfort en kwaliteit van de beleving, een sterke relatie tussen binnen en buiten en een focus op de exploitatie.

Enthousiasme
Ons streven is te werken met alledaagse enthousiaste opdrachtgevers en dito gebruikers. We willen bijzondere projecten maken voor normale budgetten en ieder project willen we iets speciaals, iets van onszelf, meegeven. Het (harmonieuze) proces om te komen tot een goed gebouw is voor ons net zo belangrijk als het gebouw op zich.

Geïntegreerd ontwerpen
S+K is gespecialiseerd in het geïntegreerd ontwerpen van gebouwen, waarbij wij naast de architectenwerkzaamheden ook de ontwerpverantwoordelijkheid hebben voor de constructies, technische installaties, brandveiligheid, bouwfysica en overige adviezen. Daardoor kan de opdrachtgever het voordeel hebben te werken met één aanspreekpartner voor de ontwikkeling.

Duurzaamheid, circulariteit en innovatie.
Als bureau proberen wij duurzaamheid en circulariteit in zwembadbouw nadrukkelijk te stimuleren door innovatie. Ieder project gaan wij een stap verder en ontwikkelen we nieuwe circulaire producten. Dit doen we in nauwe samenwerking met partners van de Pool of Support en andere producten en leveranciers. Bij de ontwikkeling van installatieconcepten houden wij rekening met bereikbaarheid en het mogelijk demonteren van de te realiseren installatie. Zowel in het bouwkundig ontwerp als in de installaties streven wij naar een zo lang mogelijke levensduur en voorkomen we dat onderdelen met een verschillende levensduur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Kijk voor meer informatie op www.slangenkoenis.nl