Myrtha Pools

Myrtha Pools en Variopool werken nauw samen en leveren en installeren samen vele projecten. Zij hebben meer dan vijftig jaar ervaring in het professioneel installeren van zwembaden, wat zich uit in bijna 1500 installaties per jaar. Met het installeren van meer dan 300 openbare zwembaden en meer dan vijftig installaties voor internationale zwemevenementen heeft Myrtha Pools referenties over heel de wereld. In meer dan zeventig landen worden de zwembaden gevonden.

Waarom Myrtha Pools?  

Myrtha Pools heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in het leveren en in het installeren van zwembaden. Geen vorm, maat of diepte is Myrtha Pools vreemd. De pre-engineering methode die wordt toegepast zorgt ervoor dat gehele proces van Myrtha wordt versneld. Hierdoor worden niet alleen tijd, maar ook de kosten voor het zwembad gedrukt. Binnen mum van tijd is het zwembad klaar, waardoor het bad open kan voor bezoekers. Daarnaast zijn de zwembaden van Myrtha makkelijk in onderhoud en is het zwembad goed schoon te houden. Dat is waarom Myrtha Pools een bekende naam is in de zwembadbranche.

 

Myrtha Pools bieden veel mogelijkheden 

Het grote succes van Myrtha Pools is voornamelijk te danken aan het 360 graden perspectief van de zwembaden en de waterrecreatie markt. De zwembaden kunnen worden gemaakt in elk gewenst formaat, elke vorm en elke diepte. Dit biedt voor Myrtha de mogelijkheid om wereldwijd zwembaden te leveren en te installeren.

Waarom Myrtha Pools wereldwijd opereert

Myrtha Pools heeft referenties in meer dan zeventig landen over heel de wereld. Dankzij de lichte, stevige en gemakkelijk aanpasbare structuur is het mogelijk om Myrtha Pools te bouwen in de moeilijkste omstandigheden, zoals in hoge gebouwen en in omstandigheden die sterk verschillen van klimaat. Dit is de reden waarom Myrtha Pools over ter wereld zwembaden kan bouwen.

Voor meer informatie www.myrthapools.nl