Hellebrekers

Technische oplossingen die ertoe doen, nu én in de toekomst 

Hellebrekers is specialist in gebouw- en procesinstallaties. Wij ondersteunen klanten  met duurzame totaaloplossingen, van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud én  beheer van technische installaties. Dit doen wij voor publieke zwembaden,  therapiebaden, subtropische zwembaden en luxe baden op jachten. Hiermee heeft  Hellebrekers in de Nederlandse zwembadsector een sterke en toonaangevende  marktpositie opgebouwd. 

Innovatie 

Onze expertisegebieden zijn waterzuivering, water- en energiebesparende  technologie, klimaatsystemen, pool analyzers, performance scans en LED verlichting.  Door middel van R&D, scholing van medewerkers en partnerships met  kennisinstituten streeft Hellebrekers continu naar het ontwikkelen van innovatieve  klantoplossingen. 

Techniek voor zorgeloos genieten van water 

De zwembadenmarkt is volop in beweging. Veranderende wetgeving,  multifunctioneel gebruik van zwemwater, focus op duurzaamheid en comfort. Dit  zijn enkele van de ontwikkelingen die ook de technische inrichting van zwembaden  treffen. Met onze kennis en kunde op het gebied van waterbehandeling, HVAC en  elektra realiseren wij state-of-the-art installaties waarmee het zwembad klaar is voor  de toekomst.

Waterbalans  

Zwemmers moeten kunnen bewegen in helder, fris water met een gezonde  waterbalans. Om goed en veilig zwembadwater te krijgen en behouden, moet het  water voortdurend worden gecontroleerd en gereinigd. We ontwerpen installaties  voor de desinfectie, filtratie en circulatie van zwemwater, daarbij houden we oog  voor de besparing van water. Klanten kunnen Hellebrekers ook inschakelen voor het  technisch mogelijk maken van nóg meer zwemplezier, met whirlpools, kruidenbaden  en andere wellness baden. 

Wie zijn wij 

Hellebrekers bedient met ruim 250 medewerkers haar klanten vanuit vestigingen in  Nunspeet, Oss, Alphen aan den Rijn, Haaksbergen en Temse (België). Doelgerichtheid  en kwaliteit zijn vanzelfsprekend en inherent aan de manier waarop onze mensen  zakendoen. Wat ons de aangewezen strategische partner maakt, zijn de  betrokkenheid, integriteit en gedrevenheid in onze dienstverlening.

Kijk voor meer informatie op www.hellebrekers.nl