EVA Optic

Technische oplossingen die ertoe doen, nu én in de toekomst 

Hellebrekers is specialist in gebouw- en procesinstallaties. Wij ondersteunen klanten  met duurzame totaaloplossingen, van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud én  beheer van technische installaties. Dit doen wij voor publieke zwembaden,  therapiebaden, subtropische zwembaden en luxe baden op jachten. Hiermee heeft  Hellebrekers in de Nederlandse zwembadsector een sterke en toonaangevende  marktpositie opgebouwd.

Voldoet aan alle normen

Warmte, chloordampen en vocht eisen veel van een verlichtingssysteem in een zwembadomgeving. Gewone armaturen zijn daar niet duurzaam tegen bestand. De (inter)nationale normen voor elektrische veiligheid en materiaalgebruik in zwembaden en waterparken zijn bovendien streng. EVA Optic’s LED
zwembadverlichting is speciaal ontwikkeld om jarenlang probleemloos te functioneren in dit klimaat en voldoet aan alle normen.

Van eigen bodem

Onze productielocatie is gevestigd in Zwartsluis. Hier bedenken, ontwikkelen en produceren we veilige en duurzame kwaliteitsproducten voor veeleisende zwemen sportomgevingen. Van basis (lijn)verlichting tot LED onderwater- en sfeerverlichting. En van een onderwatercamera en een jetstream, tot productcombinaties die een totaalbeleving creëren. We gebruiken hierbij de nieuwste productiemethoden. Alles om veilig en duurzaam te genieten van zwemmen en sport.

Nieuwe mogelijkheden

In een veeleisende omgeving als het zwembad zien we een geweldige uitdaging. Dit vereist een andere aanpak. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten kijken we opzettelijk niet naar bestaande oplossingen in de markt. Want het loslaten van conventionele ontwerpkaders creëert ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Liefde voor de natuur

Zwartsluis ligt aan de rand van natuurgebied De Weerribben. Wij houden van de natuur en dragen graag bij aan het behoud hiervan. Ons gloednieuwe bedrijfspand is dan ook volledig energieneutraal gebouwd. En met onze duurzame producten dragen we, samen met onze klanten, bij aan een substantiële vermindering van CO2 uitstoot.

Benieuwd naar de innovatieve producten van EVA voor zwembaden, sportaccommodaties en waterparken? Ga naar www.evaoptic.nl.