Slangen+Koenis: Bouwkundig Engineer/BIM Modelleur

Organisatie

Slangen+Koenis

Opleidingsniveau

Standplaats

IJsselstijn

Periode

Je wilt je graag ontwikkelen als bouwkundig engineer/BIM Modelleur, dan hebben wij een mooie plek voor je! Wij mogen elke dag werken aan publieke gebouwen die de toon zetten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Onze projecten zijn altijd uniek en er is veel ruimte voor maatwerk. Liefde voor innovatie in product, materiaal en detaillering brengen we met ons team naar het volgende niveau. Samen met jou stippelen we een route uit naar allround bouwkundig engineer. Stap voor stap leren wij je engineeren, modelleren en je werk organiseren. Natuurlijk ontwikkelen we ook je gevoel voor architectuur verder om daar later als engineer meerwaarde te kunnen bieden. 

Je werkt in kleine teams die samen met jou zorgdragen voor de volledige (bouw-) technische uitwerking van onze projecten. Samen met collega’s, adviseurs en bouwers zorg je ervoor dat onze projecten perfect zijn voorbereid, afgestemd met alle partners en vloeiend door de realisatiefase heen komen. 3d-engineering in BIM trekken we samen met jou naar een hoger niveau. 

Wij bieden: 

– Een creatieve en innovatieve omgeving
– Een jong, ambitieus en collegiaal team
– Een baan voor 4 tot 5 dagen per week, hybride in te vullen
– Een leuke groeifunctie voor starters die top-engineer willen worden
– Een plaats waar je mag werken aan maatwerk gebouwen
– Een persoonlijk ontwikkelingstraject met interne ondersteuning
– Een succesvolle research mentaliteit met focus op innovatie
– Ambitieuze projecten in Nederland, maar ook internationaal. 

Spreekt dit aanbod je aan en wil je voor ons het verschil gaan maken, aarzel dan niet en bezorg ons een gemotiveerde sollicitatie die we niet kunnen afslaan! Werk je graag gedetacheerd en maar wel met interesse voor een lange termijn verbintenis, ook dan hebben we mogelijkheden voor je. Sollicitaties en CV’s graag in *.pdf verzenden aan contact@slangenkoenis.nl t.a.v. Iris Koning. Deadline voor verzending is 11 maart 2022. Meer info over ons en onze projecten: www.slangenkoenis.nl.