Italiaanse AngelEye gaat de Nederlandse Zwemsport ondersteunen

Onderwerp

Leestijd

KNZB & AngelEye

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Het Italiaanse bedrijf Angeleye heeft zich als achtste lid aangesloten bij de KNZB Pool of Support. Met hun lidmaatschap gaan zij de Nederlandse zwemsport de komende jaren ondersteunen. AngelEye is marktleider op gebied van veiligheid in zwembaden dankzij hun innovatieve verdrinkingsdetectiesystemen. Met het partnership willen AngelEye en de KNZB samen werken aan de bekendheid van zwemveiligheidssystemen bij zwembaden in Nederland zodat iedereen op een veilige manier het water in kan springen.

Robin van Galen (KNZB):,,Zwemveiligheid staat hoog in het vaandel bij de KNZB. 97% van de kinderen in Nederland heeft zwemles of heeft dit gehad. De KNZB wil graag toewerken naar 100%, zodat ieder kind kan zwemmen. AngelEye heeft veiligheid in het zwembad als hoogste prioriteit en biedt zwembaden zeer innovatieve detectiesystemen die levens kunnen redden. Dat maakt ons partnership binnen de KNZB Pool of Support een uitstekend initiatief.’’ 

Andrea Marcato (AngelEye):..Het doel van ons partnership met de KNZB is om de bekendheid van systemen die de zwemveiligheid ondersteunen te vergroten in de zwembadbranche in Nederland. Bij AngelEye zijn we er van overtuigd dat elke zwembadexploitant al het mogelijke moet doen om verdrinkingen en andere incidenten te voorkomen.

De organisaties in deze Pool of Support zijn allemaal actief in de branche van de zwembadbouw met ieder hun eigen specialiteit. Momenteel telt de Pool acht leden. Dit zijn: Variopool, Varioplay, Myrtha Pools, Hellebrekers, VDH Watertechnology, EVA Optic, Slangen+Koenis en dus AngelEye. Naast een prachtig netwerk in de zwembadbranche is de Pool of Support ook een groep die zeer actief is. Zo zijn er diverse gezamenlijke activiteiten en wordt er altijd gekeken naar hoe de bedrijven elkaar kunnen ondersteunen en versterken.