Ook Slangen+Koenis verlengt partnership met de KNZB Pool of Support

Onderwerp

Leestijd

Robin & Jakko Koenis

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Een feestelijk moment voor zowel de KNZB als Slangen+Koenis. Met het verlengen van de samenwerking met de Pool of Support hebben alle bestaande leden de samenwerking verlengd tot minimaal 2024.

Op het hoofdkantoor van Slangen+Koenis Architecten in IJsselstein vertelt Jakko Koenis vol trots: Slangen+Koenis is sinds de oprichting van de Pool of Support al aangesloten en kijkt er erg naar uit om de komende drie jaar door te gaan. Niet alleen met de oprichtende leden, maar ook met de nieuwe bedrijven en de KNZB.’’ Robin van Galen is het daar namens de Zwembond helemaal mee eens: Jakko en zijn team zijn een waardevol onderdeel van de Pool of Support en we hopen nog lang succesvol samen te werken.

Jakko Koenis over zijn bedrijf: Ieder project proberen we te innoveren en zwembaden daarmee op alle vlakken duurzamer te maken, dat vraagt een optimaal contact met de zwemsport enerzijds en vooruitstrevende branchegenoten anderzijds. Dat vinden wij bij de PoS.  

De organisaties in deze Pool of Support zijn allemaal actief in de branche van de zwembadbouw met ieder hun eigen specialiteit. Momenteel telt de Pool zeven leden. Dit zijn: Variopool, Varioplay, Myrtha Pools, Hellebrekers, VDH Watertechnology, EVA Optic en dus Slangen+Koenis. Naast een prachtig netwerk in de zwembadbranche is de Pool of Support ook een groep die zeer actief is. Zo zijn er diverse gezamenlijke activiteiten en wordt er altijd gekeken naar hoe de bedrijven elkaar kunnen ondersteunen en versterken.