EVA Optic zet handtekening onder hernieuwde overeenkomst met de KNZB Pool of Support

Onderwerp

Leestijd

EVA Optic en de KNZB

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

EVA Optic is al sinds de oprichting van de KNZB Pool of Support in 2018 aangesloten en heeft de aflopende verbintenis verlengd tot en met 2024. Daarmee sluit ook EVA Optic aan bij de Route naar Olympische Spelen in Parijs.

Op de dag van het tekenen van de nieuwe overeenkomst verwelkomde Allard de Graaf (EVA Optic) Robin van Galen (Commercieel Directeur KNZB) bij het schitterende hoofdkantoor van het bedrijf in Zwartsluis. Eenmaal aan tafel werden de handtekening gezet waardoor EVA Optic officieel nog minimaal drie jaar aan de KNZB Pool of Support verbonden blijft.

Allard de Graaf: EVA Optic is al ruim een decennium de specialist in professionele LED zwembadverlichting; bekend om o.a. onze oerdegelijke en onovertroffen onderwaterverlichting. We ontwikkelden daarnaast de afgelopen jaren een compleet assortiment LED verlichting speciaal voor het zwembadklimaat. Of het nu gaat om een gemeentelijk zwembad, een waterpark of een topsportaccommodatie; we maken krachtige LED verlichting voor iedere ruimte van een zwemaccommodatie.

EVA Optic blijft dus onderdeel van de KNZB Pool of Support. De organisaties in deze groep zijn allemaal actief in de branche van de zwembadbouw met ieder hun eigen specialiteit. Momenteel telt de Pool zeven leden. Dit zijn: Variopool, Varioplay, Myrtha Pools, Hellebrekers, VDH Watertechnology, Slangen+Koenis en dus EVA Optic. Allard de Graaf is blij met deze groep bedrijven:,, De onderlinge samenwerking en de samenwerking met de KNZB is erg prettig. We kijken er erg naar uit om tot minimaal 2024 samen door te gaan en nog meer te bereiken.’’ Robin van Galen namens de KNZB is ook in zijn nopjes:,,EVA Optic wordt al jaren gewaardeerd voor hun inzet voor de zwemsport. We zijn erg trots dat ze zich langer verbinden aan de zwemsport.’’