Van den Heuvel Watertechnology verlengt samenwerking met de KNZB Pool of Support

Onderwerp

Leestijd

Robin van Galn & Erik Brink

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Van den Heuvel Watertechnlogy (VDH) heeft de samenwerking met KNZB Pool of Support tot en met minimaal 2024 verlengd. VDH is één van de oprichtende leden van de Pool of Support en dus is de KNZB erg blij met de verlenging van de fijne samenwerking.

VDH Watertechnology is een bekende organisatie die zich bezighoudt met het ontwikkelen, produceren en onderhouden van Zoutelektrolyse systemen voor de desinfectie van zwembaden. VDH Watertechnology is opgericht in 1978 en heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf met goed geoutilleerde R&D-, design-, productie- en salesafdelingen en zijn gespecialiseerd in chloorelektrolyse. Dankzij de brede ervaring zijn ze er in geslaagd om een aantal branche specifieke oplossingen op de markt te brengen.

Erik Brink namens VDH: “VDH is trots om tot en met 2024 te verlengen. We hebben een ontzettend mooie groep bedrijven binnen de Pool of Support en we kijken uit naar de samenwerking in de nabije toekomst.” Commercieel Directeur van de KNZB Robin van Galen is erg blij met de verlening van VDH: ,,We hebben de ambitie om de Pool of Support door te laten groeien tot een groep van tien bedrijven die actief zijn in de zwembadbouw. Als een van de oprichtende leden is VDH een erg gewaardeerde kracht in de groep en hebben we erg prettige relatie.’’

De Pool of Support is een unieke samenwerking die bestaat uit bedrijven die actief zijn in de zwembadbranche, de zwemsport een warm hart toedragen en een bijdrage willen leveren om de topsportprogramma’s van de zwembond naar een nog hoger niveau te brengen. Naast VDH bestaat de Pool of Support ook uit: Myrtha Pools, Slangen+Koenis, Variopool, Hellebrekers, EVA Optic en VarioPlay.