Hellebrekers gaat minimaal tot en met 2024 door binnen de KNZB Pool of Support

Onderwerp

Leestijd

Robin van Galen en Marcel van den Berg bij het nieuw opgeleverde zwembad de Sportwaard in Zaltbommel waar Hellebrekers een belangrijke rol in heeft gespeeld.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Hellebrekers heeft de samenwerking met KNZB via de Pool of Support tot en met minimaal 2024 verlengd. Hellebrekers is één van de oprichtende leden van de Pool of Support en dus is de KNZB erg blij met de verlenging van de mooie samenwerking.

De expertise van Hellebrekers ligt in het realiseren van waterbehandelingssystemen, klimaatbeheersingssystemen, en energiezuinige technologieën. Daarmee heeft Hellebrekers in de Nederlandse zwembadsector inmiddels een toonaangevende, sterke marktpositie opgebouwd. Naast de zwembaden behoren ook wellness resorts, recreatieparken, superjachten en sportaccommodaties tot de focusmarkten. Daarnaast is ook de procesindustrie een markt die steeds vaker bij Hellebrekers aanklopt voor hun expertise.

Marcel van de Berg namens Hellebrekers: “Hellebrekers is zeer blij om tot en met 2024 te verlengen. We zijn trots op wat we hebben neergezet met de KNZB en de andere leden. We kijken uit naar de toekomst van de mooie samenwerking.” Commercieel Directeur van de KNZB Robin van Galen is erg blij met de verlening van Hellebrekers: ,,We hebben de ambitie om de Pool of Support door te laten groeien tot een groep van tien bedrijven die actief zijn in de zwembadbouw. Als een van de oprichtende leden is Hellebrekers een erg gewaardeerde kracht in de groep en hebben we erg goede relatie.’’

De Pool of Support is een unieke samenwerking die bestaat uit bedrijven die actief zijn in de zwembadbranche, de zwemsport een warm hart toedragen en een bijdrage willen leveren om de topsportprogramma’s van de zwembond naar een nog hoger niveau te brengen. Naast Hellebrekers bestaat de Pool of Support ook uit: Myrtha Pools, Slangen+Koenis, Variopool, VDH Water Technology, EVA Optic en VarioPlay.

Afbeelding: Robin van Galen & Marcel van den Berg bij het nieuw opgeleverde zwembad De Sportwaard in Zaltbommel. Hellebrekers heeft een belangrijk aandeel gehad in het nieuwe zwembad.