Variopool verlengt partnership met de KNZB Pool of Support met minimaal drie jaar

Onderwerp

Leestijd

Robin van Galen (KNZB) & Marco Coessel (Variopool)

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Variopool heeft de samenwerking met KNZB via de Pool of Support tot en met minimaal de Olympische Spelen van 2024 verlengd. Variopool is een van de oprichtende leden van de Pool of Support en dus is de KNZB erg blij met de verlenging van de fijne samenwerking.

Variopool is al bijna een halve eeuw een toonaangevende organisatie in de zwembadbranche. De innovatieve beweegbare bodems en keerwanden van Variopool geven zwembaden een extra dimensie en maken de baden geschikt voor meer doelgroepen. De continue focus en vooruitgang blijft niet onopgemerkt. Inmiddels heeft Variopool al meer dan 1075 installaties over de hele wereld uitgevoerd. Een tevreden opdrachtgever is voor Variopool wat een gouden medaille voor een topzwemmer is.

Marco Coessel namens Variopool: “Variopool is erg trots om tot en met 2024 in de Pool of Support te blijven. Samen met de andere leden kijken we uit naar het vervolg in de samenwerking met de KNZB en gaan we werken aan nog mooiere toekomst voor de zwemsport en zwembranche.” Commercieel Directeur van de KNZB Robin van Galen is erg blij met de verlening van Variopool: ,,We hebben de ambitie om de Pool of Support door te laten groeien tot een groep van tien bedrijven die actief zijn in de zwembadbouw. Als een van de oprichtende leden is Variopool een erg gewaardeerde kracht in de groep en hebben we erg goede relatie.’’

De Pool of Support is een unieke samenwerking die bestaat uit bedrijven die actief zijn in de zwembadbranche, de zwemsport een warm hart toedragen en een bijdrage willen leveren om de topsportprogramma’s van de zwembond naar een nog hoger niveau te brengen. Naast Variopool bestaat de Pool of Support ook uit: Myrtha Pools, Slangen+Koenis, Hellebrekers, VDH Water Technology, EVA Optic en VarioPlay. Varioplay en Myrtha Pools hebben zich onlangs ook tot en met minimaal 2024 aangesloten bij de Pool of Support.