Variopool: Projectleider

Organisatie

VarioPool

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Oudkarspel

Periode

VarioPool

Binnen het projectmanagement team is ruimte ontstaan voor een ervaren projectleider. Als projectleider geef je samen met het team uitvoering aan de werkvoorbereiding en de realisatie van projecten op locaties over de hele wereld. Met jouw technische kennis in combinatie met jouw expertise op het gebied van projectmatig werken ben je in staat zowel inhoudelijk als procesmatig een uitstekende gesprekspartner te zijn voor onze opdrachtgevers.

VarioGroup (Oudkarspel, nabij Alkmaar) is internationaal marktleider in de productie, installatie en onderhoud van beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Meer dan twintig jaar is de VarioGroup wereldwijd toonaangevend leverancier in haar branche en heeft onder andere olympische topprojecten op haar naam staan.

De Functie
Als projectleider werk je onder de verantwoordelijkheid van een projectmanager aan afwisselende installatieprojecten in binnen- en buitenland. Je zorgt voor een zorgvuldige planning en begeleiding gedurende alle fases van een project, zodat het project binnen budget en op tijd aan een tevreden klant kan worden opgeleverd. Je waarborgt uitstekende communicatie binnen het team en ook met andere afdelingen, zodat ze aangelijnd blijven bij het project tot aan de succesvolle oplevering. Je bent een professionele proactieve gesprekspartner voor onze klanten die meedenkt in de voor de klant meest optimale oplossing.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in technische richting
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een aan de bouw gerelateerde omgeving
  • Aantoonbare ervaring met projectmanagement
  • Je bent een sterke, ondernemende persoon die denkt in oplossingen en resultaatgericht werkt
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van Duitse en/of Franse taal is een sterke pré
  • Bereidheid tot reizen

 

Wat wij bieden:

✓ Concurrerend salaris
✓ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen
✓ 24 vakantiedagen per jaar met mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen
✓ Dynamische en prettige werkomgeving
✓ Mogelijkheden voor opleidingen

Wil je meer over ons weten?
Kijk op onze website www.variopool.nl/vacatures of bel ons op telefoonnummer: 0226 333 000 en vraag naar Martine.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.