Variopool: Internationaal Account Manager

Organisatie

VarioPool

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Oudkarspel

Periode

VarioPool

Zoek jij een job waarbij je regelmatig internationaal onderweg bent en een grote mate van vrijheid geniet? Ben jij energiek en gedreven, kan jij onderhandelen als de beste en dagen commerciële targets jou uit om het beste uit jezelf te halen? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou!

VarioGroup (Oudkarspel, nabij Alkmaar) is internationaal marktleider in de productie, aanleg en installatie van beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Meer dan twintig jaar is de VarioGroup wereldwijd toonaangevend leverancier in haar branche en heeft onder andere olympische topprojecten op haar naam staan.

De Functie
Als Internationaal Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig in kaart brengen van jouw regio, waarbij de focus ligt op Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, en het behalen van jouw targets. Dit doe je door het continu volgen van ontwikkelingen in de markt en van ophanden zijnde projecten. Netwerken en goede contacten onderhouden met business partners is hierbij vanzelfsprekend. Vanwege de complexiteit van het krachtenveld rondom de verschillende projecten en de duur van de trajecten is het cruciaal om een haarscherp beeld te hebben van wie wanneer welke beslissing neemt. We verwachten van jou dat je ervoor zorgt dat je op het juiste moment met de juiste persoon om tafel zit om het verkoopproces te kunnen optimaliseren.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in technische richting Commercieel gedreven, je zoekt naar mogelijkheden in de markt en je weet een deal te sluiten
 • Ondernemend, zelfstandig en daadkrachtig, je bent zelf de motor achter je successen
 • Ervaring met een project gestuurde organisatie
 • Communicatief sterk in het Nederlands, Duits en Engels, beheersing van de Franse taal is een sterke pré
 • Initiatiefrijk, je trekt verantwoordelijkheden naar je toe en grijpt de kansen die zich voordoen
 • Reislustig; denk aan 25% internationaal reizen voor deze functie.

 

Wat bieden wij

 • Concurrerend salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen
 • Auto van de zaak, laptop en telefoon
 • Uitdagende en prettige werkomgeving
 • Mogelijkheden voor opleidingen

 

Wil je meer over ons weten?

 • Kijk op onze website www.variopool.nl/vacatures Of bel ons op telefoonnummer:
  0226 333 000
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld