Myrtha Pools verbindt zich tot en met 2024 aan de Pool of Support

Onderwerp

Leestijd

KNZB x Myrtha

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Het Italiaanse Myrtha Pools heeft vandaag de handtekening gezet om de vernieuwde samenwerking met de KNZB te bekrachtigen. Myrtha Pools blijft aangesloten bij de Pool of Support tot minimaal de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Door een grote toewijding voor engineering en innovatie is Myrtha Pools de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste zwembadbouwers in de wereld. Het portfolio van Myrtha Pools staat vol met verschillende prachtige zwembaden waaronder hoogwaardige wedstrijdbaden waar de grootse competities in gezwommen worden. De reguliere en op maat gemaakte zwembaden zijn te vinden in lokale zwembaden, waterparken, universiteiten, cruiseschepen, revalidatiecentra, vakantieparken en sportcentra over de hele wereld. De KNZB is trots om Myrtha Pools welkom te heten in de Pool of Support.

Marcus Röttger namens Myrtha Pools: “Myrtha is erg blij om zich tot 2024 aan te sluiten bij de Pool of Support. Samen met de andere bedrijven kijken we uit naar het volgende hoofdstuk in de samenwerking met de KNZB en gaan we werken aan nog mooiere toekomst voor de zwemsport en zwembranche.” Commercieel Directeur van de KNZB Robin van Galen is trots op de nieuwste toevoeging aan de Pool of Support: ,,We hebben de ambitie om de Pool of Support door te laten groeien tot een groep van tien bedrijven die actief zijn in de zwembadbouw. Als een grote internationale speler is Myrtha Pools een schitterend lid van de groep.

De Pool of Support is een unieke samenwerking die bestaat uit bedrijven die actief zijn in de zwembadbranche, de zwemsport een warm hart toedragen en een bijdrage willen leveren om de topsportprogramma’s van de zwembond naar een nog hoger niveau te brengen. Naast Myrtha Pools bestaat de Pool of Support ook uit: VarioPool, Slangen+Koenis, Hellebrekers, VDH Water Technology, EVA Optic en VarioPlay.