Varioplay nieuwste lid van de Pool of Support

Onderwerp

Nieuw lid Pool of Support

Leestijd

2

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Varioplay heeft zich als zevende bedrijf aangesloten bij de KNZB Pool of Support. TAUW en Varioplay tekenden donderdag 1 juli tijdens een businessclub bijeenkomst van de zwembond de samenwerkingsovereenkomst voor de komende 3,5 jaar tot en met de Olympische Spelen van Parijs in 2024.

Varioplay is leverancier op het gebied van zwembadinrichting, tijdregistratiesystemen, Spray parken, glijbanen en speelelementen voor in het zwembad. Daarmee is Varioplay een erg mooie toevoeging aan de Pool of Support.

Renzo Hoebe namens Varioplay: “Varioplay is blij met de toetreding tot de Pool of Support en kijkt uit naar een intensievere samenwerking tussen de diverse partijen. Een krachtige samenwerking en het delen van kennis is belangrijk voor de verdere ontwikkeling van projecten in onze zwembadbranche.” Commercieel Directeur van de KNZB Robin van Galen is ook erg blij met de toetreding van Varioplay tot de Pool of Support: “We hebben de ambitie om de Pool of Support door te laten groeien tot een groep van tien bedrijven die actief zijn in de zwembadbouw. Door op deze manier een sterk netwerk op te bouwen levert een win-win situatie op voor zowel de bedrijven als de KNZB.’’